Sådan sælger jeg din bolig

Hos KNBolig er du sikker på at det er den samme mægler der følger dig fra start til slut – da jeg kun er mig selv vil du opleve at jeg arbejder benhårdt for dig og har ikke faste åbningstider. Jeg varetager din bolig personligt, arbejder effektiv og står til rådighed.

Fotograferingen af din bolig er i sikre hænder hos en erfaren boligfotograf.

Markedsføring skal der til og her er det rigtig meget den digitale del der skaber gode resultater. Foruden Boligsiden, Boliga og egen hjemmeside er de sociale medier bl.a. Facebook og Instagram vigtige elementer. Her tilrettelægges en specifik markedsføringsplan der passer netop til din boligs forventede målgruppe – hertil har jeg en samarbejdspartner der styrer denne del af med avancerede online markedsføringssystemer.

Hos KNBolig er det dig der er i centrum hele vejen. Det er dig der er vigtigst og jeg er først tilfreds når du er tilfredse og anbefaler mig til andre. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering i dag.

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering