Gode råd

Det er rigtig vigtigt at de der ser boligen allerede ved første besøg får et godt indtryk. Du skal den sjæl der er i boligen og det kan ofte være det der medvirker til at en potentiel køber falder for netop din ejendom. Derfor er her nogle gode råd til hvordan du uden de store omkostninger men med lidt arbejde kan komme godt fra start:

  • Hav boligen stående så skarp som muligt i forhold til finish rundt omkring – så der ikke er byggeprojekter eller lign. i gang rundt omkring. Vi kan tale om hvorledes der her kan være nogle ting som skal færdiggøres eller bringes i orden inden et salg.
  • Rent hjem – borde, gulvarealer ol. skal gerne være ryddet så det er nemt at komme rundt. Det giver et godt første håndsindtryk.
  • God stemning – det kan skabe ekstra stemning hvis du har blomster i vinduerne og der måske dufter frisk i hjemmet. Det er også vigtigt at der kommer lys ind i boligen – gardiner er trukket til side osv.
  • Få udarbejdet tilstands- og el-rapport fra starten. Så har du et overblik over de skader der er på boligen og det er med til at gøre køberen tryg. Rapporterne er med til at gøre dig fri for det 10-årige mangelansvar du har på boligen.

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering