Ørregårdsvej 2, 8831 Løgstrup

I skønne omgivelser - nær fjorden og  hærvejsstien

Charmerende hus på stor parklignende grund - flotte gamle træer, bækken der løber langs skel - en rigtig oase!
Velkommen tilbage i en velbevaret tidslomme fra 1970'erne. Den gamle bolig er opført omkring 1920 og senere i 70'erne er boligen renoveret. Det flotte og veludstyrede FDB køkken med hyggelig spisekrog, badeværelset, med røde fliser, toilet på 1. sal og god trappe til 1. sal. Boligen har desuden to lyse stuer, hvorfra der er adgang til haven, tre gode værelser og en mindre viktualier kælder. Alt sammen er beliggende på er stor grund anlagt med parklignede have. Haven har store flotte rododendron, store løvtræer, buske og bregner der skaber et skønt miljø.
Ønsker du et meget charmerende sted i dejlige omgivelser, med cykel afstand til havnen i Hjarbæk, skole , indkøb osv. i Løgstrup så er her en fantastisk mulighed.
Selve Fiskbæk er en lille unik plet der har en dejlig natur, masser af små bække, kuperet terræn, stier rundt i naturen og godt sammenhold blandt de der bor der. Selve grunden er beliggende i landzone, med status blandet bolig og erhverv - hvilket giver mulighed for udstykning af grunden.
Ring og hør mere - vi fremviser gerne!

Kontakt os

  • Kristina Nørremark

  • Indehaver, Ejendomsmægler
  • T: 28299538
  • M: 28299538

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale